Mini Rodini voor je kinderen

Het merk Mini Rodini komt uit Zweden en ontwerpt mooie kinderkleding. Het doel van het merk is dat de kleding de persoonlijkheid van kinderen uit kan stralen. Daarom ontwerpen zij speelse maar ook humoristische kleding. Kleding waar iedereen met plezier naar kijkt en ook wat je met plezier zal dragen. Momenteel hebben ze veel kleding beschikbaar voor kinderen tussen de 0 tot en met 10 jaar en het gaat dan over truien, jurkjes, een legging of een T-shirt. Maar er is nog veel meer mogelijk van dit merk en daar kom jij achter als jij je er zelf in gaat verdiepen en laat inspireren.

Voordelen Mini Rodini

Wie is er nou niet om de Mini Rodini kleding? Het heeft echt een Scandinavische invloed en dat zie je terug in alle ontwerpen maar ook in de esthetiek van de kleding. Als het mogelijk is worden er duurzame materialen gebruikt zoals gerecycled polyester of biologisch katoen. Alle jassen die ze ontwikkelen zijn gemaakt van PET flessen en de zwemkleding maken ze van afval uit de zee. Laat jouw kinderen ook eens stralen want in deze kleding wil iedereen graag gezien worden. Laat het daarom aan je kinderen over als ze oud genoeg zijn zodat ze zelf mee kunnen kijken welke trui of shirt ze graag willen dragen.

Wat dragen jouw kinderen?

Hebben jouw kinderen al eens kennisgemaakt met de kleding van Mini Rodini? Als je wil dat je kinderen kleding dragen welke duurzaam is, dan is dit merk een goede optie. Het merk richt zich echt op het milieu en ook op de rechten van kinderen. Alles is van goede kwaliteit en gaat lange tijd mee. Als je kinderen er uit zijn gegroeid kun je de kleding weer doorgeven aan andere ouders en dan kunnen deze kinderen er weer volop van genieten. Het is tijdloos, want het is voor kinderen alleen maar speels en genieten, het zit lekker dus waarom niet? Zowel voor jongens als meisjes vind je hier mooie kinderkleding waar zij de eerste tien levensjaren echt mee vooruit kunnen en graag in gezien willen worden.

Tip: Kloffies & Koffies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *